English Deutch Dutch

kies taal:

 

Geweldig nieuws uit Cannes!

 

Waterdream California 52 wint World Yacht Trophies

Laatste lancering wint grote prijs! Hoewel de late afzegging van de show een teleurstelling was, hebben veel meer mensen op en rond het water van Amsterdam deze baanbrekende weekender, die op maat gemaakt is voor het Nederlandse bedrijf Waterdream van Prins Bernhard van Oranje-Nassau, kunnen bewonderen. We kijken er nu naar uit om deze succesvolle samenwerking in de toekomst voort te zetten en feliciteren het ontwerpteam van Vripack met het tekenen van zo'n superstijlvol motorjacht.
 
 
 
U kunt hier alles lezen over de eerste California 52 en een aantal mooie foto's van de boot in actie zien. Dit is het tweede jaar op rij dat Van der Valk een prestigieuze prijs heeft gewonnen bij de World Yacht Trophies, in 2019 viel de BeachClub 600 al in de prijzen. Ook in deze boot is gewerkt met een Clion-Marine aircosysteem. Hoewel de tevredenheid van de Van der Valk klanten altijd de hoogste prioriteit voor de werf zal blijven, is een dergelijke erkenning door onze branchegenoten voor de kwaliteit en innovatie van het Van der Valk team natuurlijk zeer welkom. Hier is het Clion-Marine team het helemaal mee eens, vandaar dat wij trots zijn op onze bijdrage in dit mooie succesverhaal.  
 
Klik op de afbeelding hieronder voor een toffe en korte video van de Waterdream Californië 52.
 
jachten