English Deutch Dutch

kies taal:

 

Hittegolf! Waar zoekt u verkoeling?

 

We hebben officieel een hittegolf te pakken! We mogen hier namelijk van spreken als het kwik vijf dagen boven de 25 graden is waarvan minimaal drie dagen tropisch (boven de 30 graden). Kortom, warme dagen en nachten.

 

 

Iedereen gaat bij deze tropische temperaturen op zoek naar verkoeling en ontspanning. De één blijft thuis in een ruimte met airco zitten. De ander moet (helaas) hard aan het werk. Weer een ander pakt de boot of gaat toch voor een verfrissende duik.

Waar zoekt u verkoeling? Met de boot op het water natuurlijk! Dan kunt u namelijk zowel een duik nemen als lekker uitwaaien op het dek en door onze Clion-Marine aircosystemen, kunt u ook binnen even uit het zonnetje genieten van koelere temperaturen.

 
jachten