English Deutch Dutch

kies taal:

 

Hamburg by boat

 

Door COVID-19 mogen we deze zomer toch minimaal een beetje apart noemen. Vakantieplannen worden geschrapt of rigoreus aangepast. Zoekt u het door alle perikelen liever iets dichterbij huis in eigen land of in een van onze buurlanden? Wij zijn geen reisbureau geworden, maar we hebben wel een goede tip voor een leuk tripje.

 

 

Een citytrip naar Hamburg, de een na grootste stad en belangrijkste havenstad van Duitsland. De rivier de Elbe verbindt de stad met de Noordzee. Hierdoor is Hamburg een uitermate geschikte (tussen)stop van de reis met uw boot. Doe dit wel met een Clion-Marine klimaatsysteem, want ook bij onze oosterburen is het weer nog altijd onvoorspelbaar, hele warme temperaturen worden afgewisseld door koele (nacht)temperaturen. Wij zorgen graag voor u comfort door altijd het optimale klimaat aan boord te realiseren.

Ook als u geen eigen boot heeft en besluit met de auto of het vliegtuig naar Hamburg te gaan, is het mogelijke om de schitterende stad Hamburg vanaf het water te bekijken. U kunt dit doen al genietend van een perfect klimaat aan boord. Onze Clion-Marine AH-W wand modellen worden namelijk gebruikt in verschillende rondvaartboten en zorgen voor een (koele of warme) luchtstroom langs de passagiers (zelfs wanneer het dak open is). Het systeem zorgt er ook voor dat het glazen dak niet condenseert tijdens regenachtige en koude dagen waardoor u altijd een optimaal uitzicht hebt en niets hoeft te missen van dat wat Hamburg allemaal te bieden heeft. 

Wilt u meer weten over dit project of onze systemen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Hamburg by boat

Toon foto
Toon foto
 

 

 
jachten